Spoed Tandarts Amsterdam - Voor tandarts spoedgevallen

Spoedtandarts Amsterdam

Spoed tandarts Amsterdam is een tandarts spoed service voor heel Amsterdam. Binnen onze openingstijden hebben wij speciaal ruimte gereserveerd voor tandarts spoedgevallen en we behandelen alle patiënten in Amsterdam en omgeving. Onze tandartspraktijk is gevestigd in Amsterdam Oost.

Spoedtandarts Amsterdam staat voor een vlotte service met genoeg persoonlijke aandacht voor de patiënt waardoor u dezelfde dag geholpen kan worden met onze korte wachttijden. Daarnaast kunnen onze tandartsen u ook alle nazorg geven die de patiënten nodig hebben en u helpen met de financiële afhandeling. We kunnen ook van te voren een prognose stellen van de kosten en welk gedeelte hiervan vergoed word door de verzekering. Ook kunt u voor andere tandheelkundige behandelingen zoals gebitsrestauratie of problemen met uw beugel met spoed bij ons terecht.

Spoedtandarts voor kinderen

Onze spoed tandartsen kunnen goed met kinderen overweg. Onze praktijk is kindvriendelijk ingericht zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen tijdens onze korte wachttijden. We hebben in de wachtruimte boekjes en speeltjes met oog op preventieve tandzorg. Wij vinden het ook in geval van spoed dat er aandacht aan preventieve zorg en educatie word gegeven.

Spoedtandarts voor patiënten met angst

Ook is het team van spoedtandarts Amsterdam goed in het behandelen van angstpatiënten. Wij kunnen pijnloze behandelingen uitvoeren en hebben onze spoedtandartsen erop getraind om met angstpatiënten overweg te kunnen en ze vooral eerst op hun gemak te stellen. Bij ingrijpende behandelingen kunnen wij ook tandarts narcose behandelingen uitvoeren.

Het team van spoedtandarts Amsterdam

Ons spoed team bestaat uit in Nederland afgestudeerde tandartsen, maar spreken naast Nederlands ook andere talen zoals Arabisch, Turks, Engels, Farsi, Koerdisch, Afghaans, en Berbers. Voor patiënten die hulp nodig hebben met administratieve afhandeling in hun eigen taal worden bij ons geholpen. Het team staat altijd voor u klaar en wij plaatsen de patiënt op de eerste plek! We hebben een vast team, dus voor de nazorg en vervolgbehandelingen heeft u te maken met een persoonlijk betrokken tandarts.

We zien in geval van nood u graag bij Spoedtandarts Amsterdam !