Weekend Tandarts

Weekend Tandarts Amsterdam

Spoed Tandarts Amsterdam heeft haar deuren 7 dagen per week geopend. Dus ook in het weekend! Onze spoedpraktijk is als een van de weinige tandartsen geopend in het weekend. Bovendien zijn wij ook tot laat in de avond geopend. Mocht u dus met een spoedgeval zitten en alleen in de avond of het weekend tijd hebben bent u bij ons aan het juiste adres. Om te zien voor welke spoedgevallen u terecht kan voor een behandeling kunt u kijken op onze pagina spoed tandarts Amsterdam.

Spoeddienst Tandarts bij ongevallen in het weekend

Wij merken dat vooral in de avonden en de weekenden het soms erg druk kan zijn. We krijgen veel gevallen binnen waar de patiënten een kies afgebroken hebben of waar zelfs meerdere tanden afgebroken zijn. Gelukkig beschikt uw weekenddienst tandarts over een deskundig team die voor u klaar staan om het gebit snel en vakkundig te restaureren. Wel raden we aan de afgebroken tanden of de afgebroken kies mee te nemen. Ons tandartsen spoed team kunnen deze afgebroken tanden of kiezen gebruiken voor gebitsrestauratie. Dit kan u mogelijk in de kosten schelen.

Nooddienst Tandarts Amsterdam in het weekend

Bij gevallen van echte nood staan wij altijd direct voor u klaar. Natuurlijk hanteren wij een principe van wie het eerst zich bij onze praktijk meld, word als eerste geholpen. Toch kan het zijn dat er patiënten met hoge nood vanwege een ernstig ongeval.  Wij vragen dan ook aan onze spoedpatiënten begrip voor het geval dat u iets langer zou moeten wachten om iemand voor te laten. Het gebeurd in de regel gelukkig nauwelijks tot niet. Onze tandarts nooddienst is er om iedere patiënt zo goed mogelijk te helpen. U kunt ons zien als een eerste hulp tandarts.

Spoed, of geen spoed?

Het kan weleens voorkomen dat u toch nog graag even snel de tandarts zou willen bezoeken, ook al betreft dit geen spoed. Zo is het bijvoorbeeld fijn om toch nog even naar dat gaatje te laten kijken voordat je een lange reis gaat maken. Ook is het erg vervelend als er net een stukje van uw voortand is afgebrokkeld op de dag voor een belangrijke sollicitatie. In Amsterdam beschikken wij over meerdere locaties waar u voor dit soort tandheelkundige kwesties ook terecht kan bij de weekenddienst tandarts Amsterdam. Wij zijn ook een inlooptandarts, maar toch is het belangrijk om eerst even te bellen voor deze behandelingen. Het kan dus zijn dat patiënten de echte spoedhulp vereisen eventueel voorrang krijgen bij extreme pijnen of bloedingen.

weekend-tandarts-amsterdam