Nood tandarts Amsterdam - Spoed tandarts Amsterdam

Nood tandarts Amsterdam is De spoed tandarts dienst in Amsterdam. U kunt altijd snel terecht in 1 van onze tandartspraktijken. Wij staan altijd voor u klaar!

Nood tandarts Amsterdam

Nood tandarts Amsterdam staat ten aller tijden voor u klaar. In geval van nood kunt u altijd in een van onze praktijken terecht. Daar zijn altijd deskundige tandartsen aanwezig die goed met nood gevallen overweg kunnen. Het gehele team, wat in Nederland afgestudeerd is, bestaat uit verschillende specialisten waardoor wij u altijd per direct kunnen behandelen.

Voorrang patienten tandarts noodgevallen 

Wij zijn van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag geopend. Voor spoedgevallen staat er ook altijd een tandarts stand-by. Mocht er niet direct opgenomen worden, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. In geval van nood wordt u bij spoed tandarts Amsterdam direct geholpen, voor het team staat elke patiënt immers op nummer 1.

Voor speciale noodgevallen staat spoed tandarts Amsterdam ook voor u klaar. Het team richt zich daarnaast namelijk ook op kinderen en patiënten die angst hebben voor de tandarts. Met ons vaste team leveren wij de juiste nazorg die nodig is voor sommige behandelingen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze patiënten.

Kindertandarts en angstpatiënten

Wij hebben onze tandarts praktijken aangenaam ingericht voor kinderen. Zodat zij zich comfortabel voelen bij het wachten. Ook zijn onze tandartsen kindvriendelijk ingesteld en opgeleid hoe zij het beste met de kinderen om kunnen gaan. Ook besteden we veel aandacht aan het behandelen van patienten met angst. Bijna alle behandelingen kunnen zonder pijn uitgevoerd worden.

Wanneer er niet echt sprake is van een tandarts noodgeval, of u wilt wat meer informatie aanvragen, kunt u ook niet echt sprake is van een tandarts noodgeval, of eerst meer informatie wilt opvragen kunt u altijd bellen. Wij zijn u graag van dienst!