Tandarts spoedgevallen

 Tandarts spoedgevallen

Spoed Tandarts Amsterdam is een tandartspraktijk voor spoedgevallen. Wij richten onze agenda’s erop in om direct alle patiënten met een tandarts spoedgeval op te kunnen vangen. We geven dan ook indien mogelijk voorrang aan patiënten met acute pijnklachten.

Tandarts spoedgevallen service

Bij Spoed Tandarts Amsterdam spreken we meerdere talen en kunnen direct aangeven welk bedrag van de behandeling wordt vergoed door de verzekering. Ook kan er zonder inschrijving contant worden afgerekend.  Buiten openingstijden kunt u altijd mailen. Dit wordt in de ochtend direct opgepakt en vervolgens zal er contact opgenomen worden voor het maken van een afspraak.

Locatie tandartspraktijk

Om de spoedgevallen goed op te kunnen vangen is de praktijk gevestigd op een goed te bereiken locatie. De tandartspraktijk is gevestigd op 2 minuten lopen vanaf het Javaplein in Amsterdam Oost. Ook met de auto is de praktijk goed te bereiken. Over het algemeen is er vaak voldoende parkeerplek tegen lagere stadstarieven.

Tandarts spoedgevallen vluchtelingen

Momenteel vangen wij ook veel vluchtingen op met pijnklachten. Wij kunnen de taal spreken en kunnen goed afstemmen hoe we de behandeling laten verlopen. De financiele afhandeling kan direct gedaan worden of door het AZC waar deze vluchting is opgevangen. We hebben een grote wachtruimte en kunnen ook de patienten indien nodig doorverwijzen naar een dienstdoende kaakchirurg.

Voor alle tandarts spoedgevallen kunt u dus bij ons terecht. Voorbeelden van tandarts spoedgevallen zijn:

  • Ongevallen
  • Acute heftige pijnen
  • Ontsteking in de mond
  • Afgebroken tanden of kiezen
  • Nabloedingen